Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wat zijn de verschillen tussen de eHerkenning Leveranciers?

verschillen bedrijven

De zes Nederlandse eHerkenning leveranciers bieden in de basis een erg vergelijkbaar product aan. Elk niveau eHerkenning moet aan strenge eisen voldoen en daardoor zijn de diensten zeer gelijkwaardig. De leveranciers onderscheiden zich echter toch op meerdere punten zoals tarieven en methode van inloggen.

De tarieven verschillen sterk. Zowel in de basis verschillen de tarieven sterk. Echter ook de mogelijkheid om gelijk voor 3 of 5 5 jaar vast te leggen en daarmee een flinke korting te ontvangen is niet bij elke leverancier aanwezig.

De methode van inloggen verschilt ook per leverancier. Er worden drie verschillende verificatie methoden gebruikt, dit zijn SMS, Responder en App. Via één van deze drie methoden kun je beveiligd inloggen bij de leveranciers van eHerkenning. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan dit een doorslaggevende reden zijn om een bepaald bedrijf te kiezen.

Naast deze twee specifieke onderdelen waarop bedrijven zich onderscheiden is het niveau van de klantenservice nog een belangrijk aspect. Op papier kennen deze leveranciers een goede bereikbaarheid, de gebruikerservaringen zullen uitwijzen welke bedrijven in de praktijk het beste presteren.