Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Z LOGIN

Z Login eHerkenning Reviews

Z Login is een erkende leverancier van eHerkenning. Het bedrijf is onderdeel van Unified Post, een leverancier van zogeheten ‘Trusted Services’ zoals identity-, document- en payment services. Z Login geeft zelf aan dat hun middel geschikt is voor 1.274 diensten en dat er ruim 135 duizend gebruikers zijn van Z Login.

Z Login sorteert al voor op de verwachting dat EH3 het standaard ‘normale’ niveau wordt en dat wellicht EH1, EH2 en EH2+ verdwijnen. Niveau EH3 is dan ook het meest gekozen en wie kiest voor 3 jaar krijgt hier ook de hoogste korting (30%).

1
Rated 1 out of 5
1 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk100%


Alle Z Login reviews bekijken | Zelf review plaatsen

Z Login Bestellen

Z Login: Tarieven van EH3 in 2021

Het tarief van Z Login voor 1 jaar in het 3 jaren abonnement is € 29,95 per jaar.

Website: www.zlogin.nl

Functies

Ketenmachtiging
De ketenmachtiging is bij Z Login enkel vanaf EH3 beschikbaar, de kosten hiervoor worden per aanvraag bekeken. Met ketenmachtiging kan één persoon worden gemachtigd voor de gehele organisatie zaken te doen met eHerkenning of kan een intermediair worden gebruikt.

OTP device
Z Login biedt de mogelijkheid om een OTP device te gebruiken. Met dit kleine apparaat kun je 2-factor verificatie toepassen. Er is in dit geval dus geen mobiel nodig, dit kan handig zijn in afgelegen gebieden met slecht bereik of in het geval dat een persoonlijke mobiel niet gebruikt kan worden. Dit OPT device kost € 45 en kan maximaal 36 maanden worden gebruikt.

Beheermodule
Vanaf EH2+ kan er bij Z Login gekozen worden voor de ‘enterprise solution’, dit zakelijke abonnement geeft de mogelijkheid een beheermodule te gebruiken. Er kan hiervoor exact gekozen worden hoeveel personen toegang krijgen tot hoeveel bedrijven en op welk niveau. Ter illustratie, een pakket met 3 personen die 3 bedrijven op niveau EH3 kunnen beheren kost €337,50 per jaar.

Fysieke identificatie
De eerste fysieke identificatie is gratis. Mocht deze niet goed zijn gegaan, dan kost een extra fysieke identificatie voor uitgifte EH3 bij Z Login eenmalig €17,50 .

Klantenservice Z Login

  • Tel: 085 023 93 10 (werkdagen 9:00 – 16:30)
  • Mail kan via het contactformulier op www.zlogin.nl

Alle Z Login Ervaringen

Hieronder leest u ervaringen van klanten van Z Login. Ook is het mogelijk door middel van het formulier uw eigen ervaring te delen, let bij uw eigen review op correct taalgebruik, inhoudelijk juiste informatie en plaats géén persoonsgegevens.

Verschrikkelijk

Rated 1 out of 5
januari 5, 2023

Er staat nergens bij dat met niveau 2 je niet kunt inloggen bij de Belastingdienst. Als dat pas blijkt bij de poging in te loggen bij de Belastingdienst krijg je slechts 35 tot 50% restitutie als je upgrade tot niveau 3!! Pure diefstal! Voorlichting hierover ‚mag niet‘ zo vertelde een medewerker, omdat ze geen advies mogen geven. Lariekoek natuurlijk, omdat je gewoon sec kunt en zelfs moet meedelen dat de Belastingdienst niceau 3 of 4 eist voor inloggen. Dit is niet alleen diefstal, maar lijkt mij ook boze opzet, dus met voorbedachte rade. Vriendjes van onze Sywert….?

Leo

Slechte service. Administratief een ramp. Bureaucratisch bedrijf.

Rated 1 out of 5
juni 28, 2022

Na het overlijden van de beheerder van de E-herkenning Unifiedpost van ons bedrijf, weigerde Unifiedpost de overeenkomst na mailopzegging te beëindigen. Dit moest de overleden beheerder eerst doen (kon natuurlijk niet); daarna moest een gebruiker online worden aangemaakt en deze moest beheerder worden (werkte natuurlijk niet). Vervolgens moest de overeenkomst online worden opgezegd waarbij gekozen kon worden uit “Uitgeschreven uit het KvK Handelsregister” of “Faillissement / Surseance van betaling” (wat niet van toepassing is en dus niet zo werd ingevuld). Maanden bezig geweest met opzegging. Deze behandeling is beslist geen klantenbinder!

Dan

Geen dienst, wel betalen

Rated 1 out of 5
mei 13, 2022

Laat ik voorop stellen dat het hele idee van eHerkenning te zòt is voor woorden. Volledig achterhaald. Ik woon in China en daar gebruiken overheid en banken alle mogelijke 2FA technieken, van gezichtsherkenning en irislezers en authenticator apps tot QR code scan. Het is te gek voor woorden dat een bestuurder van een bedrijf zich niet kan identificeren met een door de overheid verstrekt identificatiebewijs zoals een paspoort, ID card of DigiD.
Ik heb vorig jaar een aanvraag gedaan voor eH3 voor mijn Nederlandse bedrijf, bij Z-login. Maar… ik ben in China en dus kan ik daar niet geïdentificeerd worden volgens Z-login. Want dat de NEDERLANDSE OVERHEID zegt dat ik ik ben, is niet genoeg! Nee, hun eigen medewerker moet dat vaststellen – in persoon. Dat de Nederlandse overheid zèlf gebruik maakt van videobellen om iemand’s ID vast te stellen op afstand is nog niet doorgedrongen.
Lang verhaal kort: geen eH3 gekregen. Wèl een nota. Na heel veel geheenenweer email gehad dat de nota gecrediteerd zal worden. En vervolgens een week later een email van een deurwaarder. We zijn nu een jaar verder, ik heb nog geen eH3. De enige optie is een afspraak maken, naar Nederland vliegen, terugvliegen en 3 weken in quarantaine gaan…
SLÈCHT systeem, uitgevoerd door SLÈCHTE “dienstverleners”.

Jos Bults

Geen factuur ontvangen

Rated 1 out of 5
april 26, 2022

Lukt niet om factuur te krijgen (nodig voor BTW-aangifte). Op e-mail wordt niet gereageerd, telefonisch sta je (te) lang ijn de wachtrij.

Rein

Waardeloos

Rated 1 out of 5
april 22, 2022

HAd ik al deze ervaringen maar eerder gelezen dan was ik niet me ze in zee gegaan!

J,

Waardeloos

Rated 1 out of 5
april 22, 2022

Meermaals contact gezocht en bevestiging gehad via de mail. Vervolgens gaat het niet goed en ligt het probleem bij mij. EN proberen ze toch een factuur te sturen. Ik heb nota bene bevestigingen per mail hoe we eea hebben afgesproken. Bespaar iedereen dan de tijd en het gedoe en los alles op volgens afspraak.

M.

Waardeloos bedrijf

Rated 1 out of 5
maart 22, 2022

Vanwege corona en mijn hoofdzetel in Duitsland kon ik niet de afspraak inplannen. Geen flexibiliteit, meer dan een uur wachttijd voor je iemand kan spreken en dan ook nog eens iemand die niks weet of kan betekenen. Waardeloos.

Gerard

Zelfs 1 ster is nog teveel !

Rated 1 out of 5
december 21, 2021

Ik ben na onze bedrijfsbeeindiging al ruim 3 jaar bezig om van dit bedrijf af te komen! Er wordt niet gereageerd op emails en telefonisch is de afdeling Finance NOOIT te bereiken! Niet aan beginnen met dit bedrijf !!

Karin

Bij een UPGRADE wordt je abo niet automatisch omgezet maar moet je zelf ontdekken dat je dus 2 abonnementen hebt en beide betalen.

Rated 1 out of 5
december 9, 2021

Ik sluit me aan bij de info uit andere reviews. Keurig upgrade gedaan en dan 2 abo’s moeten betalen!!
Uitbuiterij ……
En nergens wordt gevraagd of genoemd dat je de andere tijdig op moet zeggen!

Ingrid Heys

Traag en niet klantvriendelijk

Rated 1 out of 5
november 23, 2021

Wij hebben een aanvraag gedan om een handtekening aan te vragen. De gegevens zijn volledig en juist ingevuld, maar zijn door ZLOGIN pas 2 weken later verwerkt. Op dat moment was het adres van een vennootschap gewijzigd. Zlogin weigerde vervolgens de formulieren te verwerken omdat inmiddels een vermeld adres niet meer overeen kwam met de gegevens in de KvK, terwijl deze wel juist waren op het moment van ondertekening en inzending.

Marcel Dresen

Slechte administratie en hopeloze klantservice

Rated 1 out of 5
juli 7, 2021

Gewijzigde incasso opdracht wordt niet uitgevoerd en daarna alleen herinneringen. Klantservice zal het regelen , dus niet .
Hopeloos bedrijf !!

Wybo de Vries

Niet gebruikt, kan niet opzeggen en de facturen komen

Rated 1 out of 5
juni 30, 2021

Gebruik dit bedrijf niet! Ik herken me in alle berichten hierboven.

Niels tB

Bad service

Rated 1 out of 5
juni 23, 2021

This is very bad company. The cusotmer service is not resolving the proplem and everything you need to do it manually and you have to pay.
I will not recommend this company with this service level and customer service.

J

Kies een alternatief

Rated 1 out of 5
juni 12, 2021

Zeg ruim op tijd op (meerdere maanden van tevoren), want ze proberen je zo lang mogelijk te laten hangen om nog een factuur te kunnen sturen. O.a. door allerlei onnodig papier werk.
Niet netjes.

Nick

Zoek een andere aanbieder!

Rated 1 out of 5
mei 18, 2021

Ik denk dat ik niks hoef toe te voegen aan de reviews hieronder.
Zelfde ervaring, zelfde klachten.
De service opzeggen is een maandtaak opzich waarbij een handgeschreven handtekening moet worden opgestuurd waarvoor je zelf de postzegels moet kopen.
Een 21e -eeuws bedrijf met een prehistorische werkwijze.
ik heb een link naar deze pagina doorgestuurd, hopelijk voor volgende klanten doen ze hier iets mee maar dat betwijfel ik.
Dit is zo’n bedrijf waar het programma KASSA met een camera voor de deur moet komen staan om iet geregeld te krijgen!!!!!!!

ruben

Geen zlogin voor mij meer

Rated 1 out of 5
april 23, 2021

Het is lastig mensen aan de lijn te krijgen en ze verschuilen zich lekker achter een contract van 10 pagina’s
ik had het voor 1 jaar 1-malig- nodig, dus voor 1 jaar afgesloten.
Blijkt in de kleine letters te staan dat je 2 maanden van te voren moet op zeggen anders word het automatisch verlengt, uiteraard krijg je een herinnering dat er geld afgeschreven gaat worden voor 2 jaar, nadat de opzegtermijn verstreken is.
Mail adressen werkten niet, lastig iemand aan de lijn te krijgen en als het dan lukt verschuilen ze zich achter het contract, had je maar goed moeten lezen had je maar op moeten letten enz. enz. Ik zou het veel netter vinden om een opzegtermijn te hebben van 1 maand en ruim van te voren de mail te krijgen voor stilzwijgende verlenging. Maar geen kruid tegen gewassen, had ik het gehele contract maar beter moeten lezen is alles wat je te horen krijgt.
Geeft mij dus gevoeld dat alleen maar aan het harken zijn en geen service geven……

Andre Eer

Geen bestaansrecht zo slecht

Rated 1 out of 5
april 14, 2021

Aanvraag ingediend, en een vraag hierover. Maar mail word gewoon NIET beantwoord. En voor telefonisch contact neem maar rustig een week vrij.
NIET MEE IN ZEE GAAN!

Jeroen

Stug als een stuk karton

Rated 1 out of 5
februari 17, 2021

Facturen ontvangen die niet bestemd zijn voor mij: u moet wel betalen want het staat op uw naam. Nooit diensten bij dit bedrijf afgenomen.. we zijn inmiddels enkele weken verder en het probleem is niet opgelost. Klantenservice is slecht te bereiken en hebben alleen kant en klare antwoorden waar je als ondernemer niets aan hebt.

SH

Afsluiten gaat prima en snel wijzigingen is een drama

Rated 1 out of 5
februari 16, 2021

Ik mag betalen voor 3 jaar maar bij wijziging na nog geen jaar afnemen kan ik niet terecht.
Best duur betaald 160 euro voor nog geen jaartje!

Joey

Zeer zeer slecht

Rated 1 out of 5
februari 8, 2021

Aanvragen ging prima, maar opzeggen man wat een ellende. Mensen ga niet met hun in zee

I k

Zo soepel als een loden deur

Rated 1 out of 5
februari 5, 2021

op donderdag contact gezocht over een aanvraag ketenmachtiging; kreeg als antwoord dat de gegevens binnen waren en dat alles vrijdag afgehandeld zou worden; op de vraag of toch gekozen moest worden voor de spoedprocedure was het antwoord dat dat niet nodig was Vervolgens wordt op de site op vrijdag gemeld dat het toch niet afgewerkt kon worden omdat een handtekening in pdf was en niet origineel dus; Bleek dat bij de spoedprocedure dat geen probleem was geweest maar via de post wel; Een zekere mevrouw Monique zegt dan dat ze dat niet communiceren met de klant terwijl we nu juist op donderdag belden over een goed advies in deze; Dit was hun beleid en het kwam er op neer dat ze niets meer konden betekenen omdat het inmiddels een kwartier te laat was; zij hadden geen fouten gemaakt en de informatie over de spoedprocedure werd uberhaupt niet aan de klant verteld, dat was hun beleid. Verder kon er verder niemand aan de lijn komen omdat de rest onbereikbaar was, ook leidinggevende Mevr Deden was blijkbaar al naar huis (14:15 uur)
Kortom het lijkt in hun verhalen om de klant te gaan maar het gaat om de procedure. Zitten nog twee jaar aan het contract vast maar zullen zo snel mogelijk met alle relaties overstappen naar een andere partij. Had recensies over de starheid wel gelezen maar dacht dat dat wel mee zou vallen; Helaas is de praktijk bij Zlogin anders. Ons advies is als je wat te kiezen hebt kies niet voor deze partij. Klantvriendelijk, probleemoplossend zijn onbekende termen en starheid en “het is de schuld van de klant” staat hoog in hun vaandel

qbox

2 maanden opzegtermijn!?

Rated 1 out of 5
januari 26, 2021

Oplichters… Geen zaken doen met Z-Login!

Ivar

Verschrikkelijk

Rated 1 out of 5
januari 22, 2021

Verschrikkelijk log bedrijf waarbij je met een simpele nummerwijziging nog tig formulieren moet invullen en opsturen . Kan niet eens online. Zo slecht dit!

Roeland

De meest bureaucratische en onwelwillende zakkenvullers ooit.

Rated 1 out of 5
januari 19, 2021

Wat een krankzinnige organisatie is dit. Traag in verwerken, maken dan nog fouten waardoor je als klant opnieuw allerlei formulieren moet invullen, uitprinten en opsturen (het is 2021 inmiddels, dat weten ze schijnbaar niet) en vervolgens weer wachten.
Via telefoon en mail krijg je enkel standaard bureaucratische antwoorden, dus wordt je nergens mee geholpen. Fijn zo’n door de overheid opgelegde dure hoepel waar je doorheen moet springen.

Maarten

Oplichters 1e klas

Rated 1 out of 5
december 31, 2020

Maken valse beloftes op hun website en komen die niet na.
Factureren dubbel en verwijzen naar de voorwaarden.
Zlogin zet ik op het zelfde niveau als de gemiddelde marktplaats oplichter.
Weg blijven dus.

Giel

Meest onvindbare klantenservice ooit!

Rated 1 out of 5
december 8, 2020

Aanvragen ging op zich best ok.
Mijn bedrijf even geleden uitgeschreven bij de KVK en overgegaan naar een nieuw bedrijf. Nu was het echter niet mogelijk om het oude bedrijf uit te schrijven aangezien deze niet meer ingeschreven stond bij de KvK…
Tallo

Arnoud

Zo flexibel als een mammoettanker

Rated 1 out of 5
oktober 20, 2020

De hele procedure verloopt via een oerwoud aan pdf formulieren die online staan. Deze PDF formulieren zijn bijzonder slecht gemaakt. Je kan niet fatsoenlijk van invulveld naar invulveld “tab-ben”, waardoor je elk vak opnieuw met de muis moet aanklikken. Vervolgens gaat alles per post. Als er een klein foutje in een formulier zit, moet je de hele bende weer opnieuw doorlopen. Het is vreselijk omslachtig en ouderwets. Dit soort dingen kunnen gewoon online. Ik wil enkel online mijn KvK invullen en dat vervolgens alles automatisch ingevuld zien worden, ipv dat ik alles in een pdf moet doen.
Verder is de communicatie met ze niet echt om over naar huis te schrijven. De eerste keer dat er iemand aan de deur moest komen voor de paspoort verificatie kreeg ik de melding dat ik niet thuis was. Daar zat ik dan met mijn vrije dag thuis op die gast te wachten, want het tijdslot was zo’n beetje van 8 tot 18. Bleek bij een tweede keer dat mijn handtekening niet genoeg leek op die op het paspoort. Kon ik weer alles opnieuw invullen.
Ik heb de hele bende maar opgezegd en ben op zoek gegaan naar een modernere en flexibelere partij…

QP

Alles online, maar wel langs moeten komen

Rated 1 out of 5
oktober 6, 2020

Ik ben al een tijd aan het communiceren met de leverancier, omdat ik niet langs kan komen ivm het vast zitten in het buitenland vanwege Covid. Ik probeer tot een oplossing te komen, maar het enige antwoord wat steeds terug komt is dat het abonnement al is in gegaan en dat de rekening zsm voldaan moet worden.

RR

Werkt niet naar behoren

Rated 1 out of 5
mei 13, 2020

Zeer omslachtige procedure om E-herkenning nivo 3 aan te vragen. Veel papierwerk, overbodige emails en een verificatiebezoek. Tot slot werkt de activatiecode niet omdat zogezegd Live.nl, outlook en Hotmail.com een storing hebben. Na een eigen email-test geeft de Unified Post toe dat zij een communicatieprobleem hebben met deze emailproviders waardoor mailtjes niet aankomen.
Je mag als klant zelf terugbellen en telkens 10 minuten in de wacht staan om te vragen of de problemen zijn opgelost. Of een nieuwe procedure met een andere emailadres starten als je daar zin/tijd voor hebt.

Bart

Waardeloos en kansloos bedrijf

Rated 1 out of 5
mei 4, 2020

Na insturen aanvraag krijg ik een algemene melding dat gegevens op kopie paspoort teveel zijn afgeschermd. Ik moet zelf maar raden wát er dan teveel is afgeschermd. Let wel, ik gebruik de richtlijnen van de rijksoverheid om misbruik van mijn kopie paspoort te voorkomen.

EL

1 ster want 0 is niet mogelijk

Rated 1 out of 5
april 21, 2020

Bizar slecht. Na anderhalve maand bellen en mailen kan ik nog steeds geen gebruik maken van eHerkenning. Ondertussen komen er allerlei extra kosten bij. Negatieve sterren zou mogelijk moeten zijn in dit geval.

Youri

Zeer traag en slecht te bereiken

Rated 1 out of 5
februari 24, 2020

Nieuwe aanvragen en upgraden naar EH3 loopt heel heel erg traag. En als je belt dan moet je wachten voor niet minder dan 30 minuten.

Munir

Slecht en zeer moeizaam

Rated 1 out of 5
februari 12, 2020

Na 4 weken wachten op upgrade naar nivo 3 e-herkenning blijkt door Z-login bij hen een fout gemaakt te zijn in ons telefoonnummer voor de sms controle. Na zeer lang in de wacht uiteindelijk een medewerker aan de lijn moeten WIJ van hen alles op nieuw aanvragen, incl kopieën id etc ipv dat Z-login hun fout corrigeert en het nummer snel verifiëert en snel bruikbaar maakt. Maar dat is teveel gevraagd. Nee, men wordt boos aan de telefoon. Heel slechte beurt, Z-login!

Dago de Werd, directeur KORVN (BSO Nijmegen en KDV de Zonnestraaltjes)


Uw ervaring met Z login delen