KPN eHerkenning

Ook telecom bedrijf KPN is één van de zes officieel erkende aanbieders van eHerkenning in Nederland. KPN biedt alle EH niveaus aan en richt zich daarbij hoofdzakelijk op niveau EH3, het meest gekozen niveau.

De tarieven van eHerkenningsmiddelen bij KPN zijn grotendeels vergelijkbaar met de concurrentie. Daarbij is enkel niveau EH1 de negatieve uitschieter met een tarief van €20 per middel per jaar, waar de andere leveranciers allemaal onder de €10 zitten. De tarieven zijn een stuk scherper wanneer je gelijk voor 3 of 5 jaar een abonnement afsluit bij KPN. KPN geeft op langere termijnen kortingen die kunnen oplopen tot 40, 50 en zelfs 60%.

1
1,0 rating
1 van de 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht100%

Alle reviews bekijken | Zelf review plaatsen

VOORDELEN:

KPN biedt een ruim aanbod aan zakelijke cloud diensten aan

Tot 60% korting bij abonnementen van 5 jaar

Tarieven per niveau:

EH1EH2EH2+EH3 (aanbevolen)EH4
1 jaar€20€20€20€45€55
3 jaar€30€40€50Nu €100 ipv (€135) €110
korting 50%33%17%26%33%
5 jaar€40€55€70Nu €150 ipv (€225)€160
Korting60%45%30%33%42%
BestellenBestellenBestellenBestellenBestellen

Boven genoemde tarieven zijn per middel per jaar (een middel kan door één persoon worden gebruikt)

Website: www.kpn.com

Functies

Machtigingen
Standaard wordt elk niveau bij KPN geleverd met een bundel van 5 machtigingen. Dat betekent dat het middel voor vijf verschillende instanties gebruikt kan worden. Er kunnen wel extra bundels met machtigingen worden bij besteld. Extra machtigingen kosten €10 per gebruiker op niveau EH2, €1 per gebruiker op niveau EH3 en €30 per gebruiker voor niveau EH4.

Wie echter vooraf al weet bij veel verschillende instanties en organisaties te gaan inloggen met eHerkenning kan ook kiezen voor leveranciers met een onbeperkt aantal machtigingen.

KPN eHerkenning opzeggen
Z Login biedt de mogelijkheid om een OTP device te gebruiken. Met dit kleine apparaat kun je 2-factor verificatie toepassen. Er is in dit geval dus geen mobiel nodig, dit kan handig zijn in afgelegen gebieden met slecht bereik of in het geval dat een persoonlijke mobiel niet gebruikt kan worden. Dit OPT device kost €45 en kan maximaal 36 maanden worden gebruikt.

Opzeggen van eHerkenning kan door in te loggen in de gebruikersomgeving van KPN. Wanneer dit onmogelijk is zijn hier de links naar de opzegformulieren:

Klantenservice

Tel: 088-6601333 (werkdagen 9:00 – 16:30)
Chat: chat


Alle KPN Beoordelingen:

Schandalig

1,0 rating
juli 29, 2020

10 maanden gewacht. Blijkt dat ik het verkeerde aangevraagd heb. Voor 3 jaar gekozen, nooit gebruik van gemaakt en zal het nooit gebruiken maar kunnen niks voor mij betekenen en ik kan gewoon betalen. Kansloos!!!

Kim

9.5 score met een review dat "slecht" is maakt de reviews zo betrouwbaar als de E-herkenning

1,0 rating
april 24, 2020

Ik probeer nu twee maanden de E-herkenning voor de Stichting te verlengen. Met al hun ervaring kan KPN niet aangeven wat er precies nodig is en ls ik eht per post opstuur willen ze later dezelfde dingen nogmaals hebben maar dan kan het wel geüpload worden. briljant als je dan aansluitend voor elk E-mail adres opvolgend gemaild krijgt dat het volgens hen niet klopt, dat is dus weken doorlooptijd. Ben nu 2 maanden bezig met de verlenging en deze review zal het vast nog verder vertragen.
Er is tot nog toe niemand geweest die zegt wat er gedaan moet om het rond te krijgen, wel steeds het volgende stapje naar de volgende blokkerende vraag.
KPN: taking bureaucracy to an artform

Peter de Bruijn

Al 58 dagen aan het wachten.

1,0 rating
december 30, 2019

Eherkenning bij Kpn aan gevraag op 4 november 2019.
Na 6 weken, op 13 december ben ik geïdentificeerd door Ampgroep. Dat is wel een net en competent bedrijf overigens. Zij hebben wel hun zaken op orde.
Nu vandaag 30 december hangt de aanvraag nog steeds in het luchtledige. Bellen, mailen, zelf twitteren haalt niets uit.
De ene fout na de andere bij Kpn. Niemand doet iets niemand reageert anders met je moet maar afwachten.
Na 58 dagen dus nog geen enkel zicht op eherkenning voor mijn 17 jaar oude bedrijf. En ik ben intermediair en geen digibeet.
Ik zal geen van mijn klanten en relaties Kpn aanbevelen. Blijf weg bij KPN.
Het is te zot voor woorden dat de Overheid organisaties dwingt afhankelijk te worden van dergelijke incompetente commerciële dienstverleners.

Dam

Review delen: