Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

eHerkenning Leveranciers Nederland 2021

Vergelijk de eHerkenning leveranciers op basis van specificaties & prijs, ervan uitgaande dat EH3 het standaard eHerkenning Niveau aan het worden is lichten wij deze voornamelijk uit.

Prijs van EH3 per Maand
Ketenmachtiging Mogelijk
Beschikbare Niveau’s
Machtigingen
Beheermodule
Inloggen
KPN eHerkenning
EH3 Tarief:
33.33 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH2+, EH3, EH4
We-ID
EH3 Tarief:
30 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH1, EH2, EH2+, EH3, EH4
RECONI
EH3 Tarief:
28.98 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH2, EH2+, EH3, EH4
DIGIDENTITY
EH3 Tarief:
30 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH1, EH2+, EH3, EH4
Z LOGIN
EH3 Tarief:
29.95 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH1, EH2, EH2+, EH3, EH4
QUOVADIS
EH3 Tarief:
32.33 per jaar
Niveau Ondersteuning:
EH2, EH2+, EH3, EH4

Aantal gevonden leveranciers:

eHerkenning: Vergelijken & Aanvragen

Door bovenstaande filters goed in te stellen kun je gemakkelijk en snel bij de juiste leverancier van eHerkenning uitkomen. Er zijn op dit moment zes officieel erkende eHerkenning leveranciers in Nederland. De verschillen zitten soms in de kleine details aangezien er strenge eisen zijn aan het aanbieden van eHerkenning waar alle bedrijven aan moeten voldoen.

De tarieven van eHerkenning zitten ook erg dicht bij elkaar, de leveranciers gaan echter wel erg verschillend om met kortingen voor de lange termijn. Waar soms nauwelijks korting wordt gegeven zijn er ook abonnementen waarbij de korting op loopt tot soms wel 60%.

Bij de aanvraag dien je over voldoende informatie te beschikken, des te hoger het niveau, des te meer informatie is vereist. Denk hierbij minimaal aan bedrijfs- en persoonsgegevens en contactinformatie. Lees in dit artikel welke informatie je per niveau nodig hebt om de aanvraag in te dienen.

Hoe vergelijken wij?

eHerkenningVergelijker.nl is 100% onafhankelijk en is een publicatie van ReferMedia. In tegenstelling tot enkele andere vergelijkingswebsites is deze website niet verbonden aan één van de leveranciers van eHerkenning. In de vergelijker is het zaak goed te filteren op de gewenste specificaties om zo de geschikte leverancier te vinden. Lees meer Over Ons.