Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ACM Lees je mee? eHerkenning.nl Reviews

silence

Elke dag krijgen we op deze site wel 1 ster-reviews binnen van alle mogelijke leveranciers van eHerkenning in Nederland, er lijkt geen positieve uitzondering of goede leverancier te zijn, de reviews zijn echt, gaan diep en geven echte gebruikerservaringen weer. Het zijn niet zoals je wel eens hoort alleen de ‘klagers’ die langskomen, het zijn volledige cases met feiten / problemen en waardeloze service van de eHerkenning leveranciers in Nederland. Het enige waar we soms over twijfelen qua nep-reacties zijn de positieve cases, waarbij NOOIT in detail iets wordt besproken, maar wat altijd gaat over ‘ik vond de dienstverlening fantastisch! 5 sterren!’ Afijn, zo vaak komen we ze niet tegen..

De eHerkenning structuur

De duizenden ambtenaren die werken bij of rond eHerkenning zelf werken hebben maling aan deze mening van ondernemers, als je alle verslagen en notulen leest van de besturen achter eHerkenning worden deze problemen nooit besproken. Misschien komt dat wel omdat diezelfde leveranciers onderdeel uitmaken van het strategisch en tactisch beraad van eHerkenning in zijn geheel, het zijn de leveranciers zelf die het hier dus mede voor het zeggen hebben:

Hoe lost eHerkenning vervolgens deze waardeloze ratings op?

Dus het hele internet staat vol met negatieve reviews? Hoe los je dat op: Jawel.. Door zelf een rating service te lanceren.. De meest ondoorzichtige rating service op aarde volledig tegen alle richtlijnen van het ACM in. Het is volledig ondoorzichtig van wie de ratings komen, het is niet te controleren of dit echt of nep is en dus indirect kunnen de leveranciers via de bestuursfuncties hier invulling aan geven. Je zit gewoon naar een rookgordijn te kijken van een overheidsdienst die zichzelf in stand wil houden…

Een bedrijf als Digidentity met meer dan 3 sterren!?!?

Beoordeel zelf wat jij gelooft: Google. Trustpilot en de Reviews op deze site of de rating van de overheidsdienst zelf. Hier wat voorbeelden om een idee te geven.

Bron: Trustpilot.nl
Bron: Trustpilot.nl
Bron: eHerkenningvergelijker.nl
Bron: eHerkenningvergelijker.nl
Bron: Google.nl
Bron: Google.nl

En nu?

Tsja er zal weinig gebeuren, niemand die deze diensten in de gaten houd of geen krant die over zoiets saais als eHerkenning schrijft… De formule van eHerkenning van – we gooien op iedere rating 2 bonuspunten – kan daardoor lekker voortbestaan met als enige slachtoffers: De ondernemers van Nederland.